Актриса Гвінет Пелтроу регулярно їсть зелений суп-пюре з броколі, в який додає руколу і імбир. Цей детокс-суп допомагає швидко очистити організм від токсинів та позбавитися кількох зайвих кілограмів. Приємний бонус – цей суп ще й дуже смачний, а всі інгредієнти – доступні кожному.
Читайте також: Щоденний раціон моделі: Міранда Керр розкрила секрети страв власного приготування
Рецепт детокс-супу від Гвінет Пелтроу:
Інгредієнти (на 1 порцію:
- броколі 2-3 головки;
- невеликий пучок руколи;
- половинка ріпчастої цибулі;
- четвертинка цукіні;
- свіжий імбир;
- оливкова олія 1 ст.л;
- зубчик часнику;
- чорний мелений перець та морська сіль (велика);
- сік половини лимона чи лайму;
- дві чашки негазованої води.
Детокс-суп від Гвінет Пелтроу: рецепт та приготування
Приготування детокс-супу:
1. Швидко обсмажте в глибокій сковороді дрібно нарізаний зубчик часнику і цибулю до появи золотистої скоринки.
2. Через 2 хвилини додай капусту броколі, попередньо розібрану на невеликі гілочки.
3. Потім додайте в каструлю порізані цукіні і імбир.
4. Перемішайте всі інгредієнти та смажте ще 3-4-х хвилин, постійно помішуючи.
5. Додайте воду, накрийте каструлю кришкою і протушкуйте на маленькому вогні приблизно 6-8 хвилин.
6. Гарячу суміш вилийте в чашу блендера, зверху посипте руколою. Посоліть і поперчіть суп, додайте сік лимону (чи лайму). Збийте суп в бендері до однорідної консистенції. Подавайте суп гарячим.