Котлети з кабачків та з сиром

Читайте також: Кабачкова ікра: рецепт легкої консервації

Інгредієнти:

Кабачки – 300 г;

Твердий сир – 50 г;

Яйце – 1 шт.;

Панірувальні сухарі – 2 ст.л.;

Борошно – 2 ст.л.;

Дрібка солі;

Рослинна олія для смаження;

Зелень та сметана для подачі.

Рецепт приготування

1. Кабачок очистіть від шкірки та насіння. Натріть та складіть у миску.

2. Додайте тертий сир, панірувальні сухарі, яйце та сіль. Ретельно перемішайте масу. Додайте борошно і ще раз перемішайте.

3. Вологими руками зліпіть невеликі котлетки. Обсмажте на сковороді з рослинною олією, з двох сторін.

4. Викладіть на тарілки, прикрасіть зеленню і подайте зі сметаною.