У кожного відомого шеф- кухаря є свій фірмовий спосіб смаження яєць для традиційного англійського сніданку. І у вас є можливість їх повторити!
Читайте також: Смачний сніданок: як правильно приготувати гранолу в домашніх умовах
Джеймі Олівер
Відомий англійський шеф-кухар Джеймі Олівер використовує для смаження яєчні оливкову олію, готуючи спочатку на середньому, а потім на слабкому вогні.
Рецепт яєчні від Джеймі Олівера
Від низької температури яйця не стають хрусткими, а білок виходить надзвичайно м'яким та ніжним.
Делія Сміт
Британський шеф Делія Сміт готує яєчню на жирі, що залишився після смаження бекону. Інший варіант від Делії – використовувати арахісове масло.
Рецепт яєчні від Делії Сміт
Потрібно нагріти сковорідку на середньому вогні, додати трохи арахісового масла і відразу зменшити вогонь до мінімального. Коли масло розтопиться, можна починати смажити яйця.
Девід Розенгартен
Шеф з Нью-Йорка Девід Розенгартен наливає в сковороду багато оливкової олії, розігріває її, а потім додає яйце. Важливо кожні 10 секунд піднімати яйце, щоб воно не прилипало до дна сковорідки, і вже через хвилину страва буде готова.
Вийде хоч і жирний, але смачний і хрусткий сніданок.
Рецепт яєчні від Девіда Розенгартена