Якщо ви мали змогу спробувати круасани з червоною рибою та іншим смачними додатками, то круасани з начинкою з суші повинні вам сподобатись. Таке блюдо отримало незвичну назву "крусуші" і користується шаленою популярністю в Каліфорнії, де його називають "каліфорнійський круасан".

Читайте також: Новий тренд: де знайти унікальне "вулканічне" вино

Вперше зробити такі круасани спробував створити шеф-кухар Холмс в американській пекарні Mr. Holmes Bakehouse. Тоді ж він і поєднав французьку випічку з ролами з копченого лосося, васабі, маринованого імбиру і водоростей норі. Круасани посипав насінням кунжуту, а для подачі додав трішки соєвого соусу, без якого важко уявити японське блюдо. Ціна такого круасану вартувала 5 доларів.


"Крусуші"

Сьогодні ж незвична новинка продається в пекарнях Mr. Holmes Bakehouse в Сан-Франциско, Лос-Анджелесі і Сеулі. Одні гастротуристи вважають, що такий делікатес є справжнім шедевром, інші ж – засуджують таке поєднання продуктів.


"Крусуші"