Блогер Євгенія Головіна розповіла виданню Buro 24/7 простий рецепт, для якого знадобляться велика картоплина, бекон та яйце.

Рецепт приготування запеченої картоплі з беконом і яйцем

Виріжте лунку у картоплині, покладіть туди трішки вершкового масла і відправте у духовку на кілька хвилин. Температуру в духовці треба поставити не вище 190 градусів, щоб картопля пропікалася рівномірно.

Читайте також: Що їсти у спеку: три рецепти холодних супів

Зробіть лунки у великій картоплині

Посмажте бекон до рум'яного хрускоту, викладіть його у картоплину, вибийте у лунку яйце і поставте назад у духовку на кілька хвилин.

Підсмажте бекон

Вибийте яйце у лунку

Смачного!