Блогер Євгенія Головіна розповіла виданню Buro 24/7 простий рецепт, для якого знадобляться велика картоплина, бекон та яйце.
Рецепт приготування запеченої картоплі з беконом і яйцем
Виріжте лунку у картоплині, покладіть туди трішки вершкового масла і відправте у духовку на кілька хвилин. Температуру в духовці треба поставити не вище 190 градусів, щоб картопля пропікалася рівномірно.
Читайте також: Що їсти у спеку: три рецепти холодних супів
Зробіть лунки у великій картоплині
Посмажте бекон до рум'яного хрускоту, викладіть його у картоплину, вибийте у лунку яйце і поставте назад у духовку на кілька хвилин.
Підсмажте бекон
Вибийте яйце у лунку
Смачного!