Рецепт приготування печива з шоколадом і кукурудзяними пластівцями
Читайте також: 5 смачних страв для вегетаріанців: відео рецептів
Інгредієнти
Борошно 350 г
Яйця 2 шт.
Цукор 150 г
Вершкове масло 150 г
Розпушувач 1/2 ч.л.
Ванільний цукор пакетик
Чорний шоколад 50 г
Кукурудзяні пластівці 100 г
Цукрова пудра
Приготування
Подрібніть шоколад на дрібні шматочки. Перемішайте розм'якшене масло з цукром, ванільним цукром, 175 гр борошна і розпушувачем. Додайте яйця, решту борошна та шматочки шоколаду.
Поставте тісто в холодильник на півгодини.
Після цього витягніть тісто і сформуйте печиво на свій розсуд – це можуть бути кульки чи більше плоска форма. Печиво обваляйте в кукурудзяних пластівцях.
Випікайте при температурі 180 градусів до готовності. Час залежить від розміру печива, чим воно менше, тим менше необхідно тримати в духовці.