Катя Осадча показує не лише стильні аутфіти, а й смачні страви, які готує самостійно. На її особистій сторінці в інстаграмі з'явився відеорецепт салату, який може стати гарним доповненням до вашого столу.
Читайте також Ірина Федишин вперше приготувала чізкейк з полуницею: зірка поділилася рецептом
Рецепт "Панцанелли" від Каті Осадчої
Для приготування цього салату вам знадобляться:
- родзинки (2 ст. ложки);
- винний оцет;
- баклажани (2 шт.);
- листя базиліку;
- помідори (3-4 шт.);
- каперси (1 ст. ложка);
- кедрові горіхи (3 ст. ложки);
- сир "Фета" ( 200 г);
- оливки (1 склянка).
Попередньо запікаємо баклажани в духовці. Потім ми нарізаємо усі необхідні продукти та змішуємо їх. Заправляємо салат соусом. Для його приготування дрібно нарізаємо 2 зубчики часнику, додаємо 2 столові ложки білого винного оцту та 6 столових ложок оливкової олії.
Смачного!