Катя Осадча показує не лише стильні аутфіти, а й смачні страви, які готує самостійно. На її особистій сторінці в інстаграмі з'явився відеорецепт салату, який може стати гарним доповненням до вашого столу.

Читайте також Ірина Федишин вперше приготувала чізкейк з полуницею: зірка поділилася рецептом

Рецепт "Панцанелли" від Каті Осадчої

Для приготування цього салату вам знадобляться:

  • родзинки (2 ст. ложки);
  • винний оцет;
  • баклажани (2 шт.);
  • листя базиліку;
  • помідори (3-4 шт.);
  • каперси (1 ст. ложка);
  • кедрові горіхи (3 ст. ложки);
  • сир "Фета" ( 200 г);
  • оливки (1 склянка).

Попередньо запікаємо баклажани в духовці. Потім ми нарізаємо усі необхідні продукти та змішуємо їх. Заправляємо салат соусом. Для його приготування дрібно нарізаємо 2 зубчики часнику, додаємо 2 столові ложки білого винного оцту та 6 столових ложок оливкової олії.

Смачного!