Ірина Федишин ледь не щодня робить на особистій сторінці в інстаграмі нові публікації. Вона хизується новими образами, показує, як розважається з дітьми та розповідає про роботу на карантині. Тепер артистка поділилася рецептом десерту, який смакуватиме в літні дні.
Читайте також За кермом автомобіля: Ірина Федишин замилувала літнім образом – фото
Рецепт чізкейку з полуницею від Ірини Федишин
Інгредієнти:
- розтоплене вершкове масло (200 г);
- печиво до кави (1 пачка);
- сир (800 г);
- вершки (350 г);
- цукор (за смаком);
- желатин (1 пачка);
- желе (галаретка);
- полуниця.
Спосіб приготування:
- Викладаємо у посудину та вимішуємо розтоплене масло і печиво до кави.
- До утвореної суміші додаємо сир, вершки і цукор. Збиваємо все блендером.
- Додаємо роздроблений желатин.
- Сиркову масу виливаємо на печиво і ставимо в холодильник.
- Нарізаємо зверху полуницю та заливаємо желе (галареткою).
Смачного!