Ірина Федишин ледь не щодня робить на особистій сторінці в інстаграмі нові публікації. Вона хизується новими образами, показує, як розважається з дітьми та розповідає про роботу на карантині. Тепер артистка поділилася рецептом десерту, який смакуватиме в літні дні.

Читайте також За кермом автомобіля: Ірина Федишин замилувала літнім образом – фото

Рецепт чізкейку з полуницею від Ірини Федишин

Інгредієнти:

  • розтоплене вершкове масло (200 г);
  • печиво до кави (1 пачка);
  • сир (800 г);
  • вершки (350 г);
  • цукор (за смаком);
  • желатин (1 пачка);
  • желе (галаретка);
  • полуниця.

Спосіб приготування:

  1. Викладаємо у посудину та вимішуємо розтоплене масло і печиво до кави.
  2. До утвореної суміші додаємо сир, вершки і цукор. Збиваємо все блендером.
  3. Додаємо роздроблений желатин.
  4. Сиркову масу виливаємо на печиво і ставимо в холодильник.
  5. Нарізаємо зверху полуницю та заливаємо желе (галареткою).

Смачного!