Публікація Лілії в мережі спричинила справжній ажіотаж серед підписників. Яма розповіла про сніданки, яким надає переваги її сім'я і обіцяла поділитися рецептом тієї страви, за яку проголосують прихильники. Так, в останньому дописі в інстаграмі зіркова дружина розповіла рецепт шакшуки.

До теми Дружина Влада Ями розповіла, що готує коханому на сніданок

Рецепт вершкової шакшуки від Лілії Ями

Інгредієнти:

  • Шпинат (150 грам)
  • Яйця (4 штуки)
  • Часник (до смаку)
  • Цибуля (1 штука)
  • Вершки 10% (250 мілілітрів)
  • Сіль (до смаку)
  • Чорний перець (до смаку)
  • Пармезан (1 чайна ложка)
  • Приправа заатар (до смаку і за бажанням)

Спосіб приготування:

  1. Посмажити цибулю на оливковій олії. Тоді додати часник, шпинат і також ще 2-3 хвилин посмажити.
  2. Додати вершки, пармезан, спеції. Накрити кришкою і протушити 4 хвилини.
  3. Яйця обов'язково помийте з содою.
  4. Додати до страви по одному яйця, накрити кришкою і почекати 4-6 хвилин. Білок має зваритися, а жовток залишитися рідким.
  5. Перекладіть сніданок на тарілку і подавайте з хлібом.

Смачного!

Для перегляду відеорецепту гортайте праворуч