Публікація Лілії в мережі спричинила справжній ажіотаж серед підписників. Яма розповіла про сніданки, яким надає переваги її сім'я і обіцяла поділитися рецептом тієї страви, за яку проголосують прихильники. Так, в останньому дописі в інстаграмі зіркова дружина розповіла рецепт шакшуки.
До теми Дружина Влада Ями розповіла, що готує коханому на сніданок
Рецепт вершкової шакшуки від Лілії Ями
Інгредієнти:
- Шпинат (150 грам)
- Яйця (4 штуки)
- Часник (до смаку)
- Цибуля (1 штука)
- Вершки 10% (250 мілілітрів)
- Сіль (до смаку)
- Чорний перець (до смаку)
- Пармезан (1 чайна ложка)
- Приправа заатар (до смаку і за бажанням)
Спосіб приготування:
- Посмажити цибулю на оливковій олії. Тоді додати часник, шпинат і також ще 2-3 хвилин посмажити.
- Додати вершки, пармезан, спеції. Накрити кришкою і протушити 4 хвилини.
- Яйця обов'язково помийте з содою.
- Додати до страви по одному яйця, накрити кришкою і почекати 4-6 хвилин. Білок має зваритися, а жовток залишитися рідким.
- Перекладіть сніданок на тарілку і подавайте з хлібом.
Смачного!
Для перегляду відеорецепту гортайте праворуч