В сирому м’ясі дійсно набагато більше корисних речовин, адже під час готування частина з них втрачається. Також дуже популярна думка, що сире м’ясо смачніше за готове. В сирому м’ясі набагато більше білка, а також воно допомагає укріпити зуби, нігті та волосся.

Окрім того, вчені встановили, що готове м’ясо збільшує кількість лейкоцитів в крові, а це може привести до інфекційних захворювань.

Читайте також: Чому перець чилі такий корисний

В той же час, основною причиною, чому не можна їсти сире м’ясо – це інфекції. В сирому м’ясі може бути дуже багато різноманітних паразитів. З’ївши шматок свинини, можна заразитись глистами і круглили черв’яками, які можуть бути причиною різних хвороб.

Єдине м’ясо, яке можна вживати в сирому вигляді – це телятина, але в обмежених кількостях. Щодо курятини чи свинини – їх треба завжди доготовувати.