Як приготувати смачний печінковий торт: покроковий рецепт

4 червня 2020, 18:01
Читать новость на русском

Печінковий торт – не лише невід'ємний атрибут святкового столу, але й смачна страва. Печінка є неабияк корисною для нашого організму. У ній містяться різноманітні мікроелементи та вітаміни, які необхідні людині. Процес приготування є дуже легким, тож його може приготувати будь-яка господиня.

Пропонуємо смачний рецепт печінкового торту, який не залишить байдужим нікого. Є різні варіанти, яку саме печінку використовувати: свинну, яловичу чи курячу. Вибір залишається за вами, повідомляє 24 канал.

Читайте також Як приготувати хумус: рецепт смачної закуски

Як приготувати печінковий торт

Інгредієнти:
– 600 г курячої печінки;
– 2 яйця;
– 4 ст. ложки муки;
– 200 мл майонезу;
– 1 морква;
– 1 цибуля;
– 70 мл рослинної олії;
– 1 ч. ложка соди;
– 1,5 ч. ложки солі;
– спеції;
– зелень петрушки.

Рецепт приготування печінкового торту:


Як приготувати печінковий торт

1. Натріть на тертці моркву, а цибулю наріжте кубиками.

2. Промийте курячу печінку, видаліть зайвий жир і перемеліть у фарш на м'ясорубці.

3. Додайте у фарш яйця, борошно, сіль, спеції, харчову соду і ретельно перемішайте.

5. Печінковий фарш викладайте млинцем на гарячу сковороду, обсмажуйте з двох сторін під кришкою.

6. Печінкові коржі склайте на тарілку.

7. Цибулю з морквою обсмажте на сковорідці до готовності.

8. Кожен корж змастіть майонезом, викладіть смажену цибулю з морквою, рівномірно розподіливши по поверхні.

9. За бажанням прикрасіть готовий торт свіжою зеленню.

Дивіться відео, як приготувати печінковий торт: