Пропонуємо смачний рецепт печінкового торту, який не залишить байдужим нікого. Є різні варіанти, яку саме печінку використовувати: свинну, яловичу чи курячу. Вибір залишається за вами, повідомляє 24 канал.
Читайте також Як приготувати хумус: рецепт смачної закуски
Як приготувати печінковий торт
Інгредієнти:
– 600 г курячої печінки;
– 2 яйця;
– 4 ст. ложки муки;
– 200 мл майонезу;
– 1 морква;
– 1 цибуля;
– 70 мл рослинної олії;
– 1 ч. ложка соди;
– 1,5 ч. ложки солі;
– спеції;
– зелень петрушки.
Рецепт приготування печінкового торту:
Як приготувати печінковий торт
1. Натріть на тертці моркву, а цибулю наріжте кубиками.
2. Промийте курячу печінку, видаліть зайвий жир і перемеліть у фарш на м'ясорубці.
3. Додайте у фарш яйця, борошно, сіль, спеції, харчову соду і ретельно перемішайте.
5. Печінковий фарш викладайте млинцем на гарячу сковороду, обсмажуйте з двох сторін під кришкою.
6. Печінкові коржі склайте на тарілку.
7. Цибулю з морквою обсмажте на сковорідці до готовності.
8. Кожен корж змастіть майонезом, викладіть смажену цибулю з морквою, рівномірно розподіливши по поверхні.
9. За бажанням прикрасіть готовий торт свіжою зеленню.
Дивіться відео, як приготувати печінковий торт: