У смузі можна додати мигдальну або арахісову олію, чорницю, манго, імбир або лимон. Пити цей напій потрібно через 2-2,5 години після основного прийому їжі, пише Іvona.
Читайте також: Як приготувати смачне смузі з кавуна: швидкий рецепт
Рецепт смузі зі шпинату та ягід
Інгредієнти:
– 3/4 склянки замороженої полуниці;
– 1/2 чашки огірків, очищених і нарізаних;
– 1 великий заморожений банан, нарізаний;
– 1/2 чашки мигдального молока;
– 1/2 чашки калі (кучерявої капусти) без стебел (можна замінити шпинатом);
– велика жменю шпинату;
Приготування:
1. Змішати в блендері мигдальне молоко, банан та зелень. Збивати треба на високій швидкості.
2. Додайте полуницю і огірок. Ще раз збити до однорідної маси. За бажанням можна додати ще трохи молока або льоду.
Проте не додавайте занадто багато рідини: щоб смак і колір напою були насиченими, консистенція повинна бути досить густою.
3. Подавайте напій, прикрасивши його шматочками свіжих фруктів і ягід.