Квас із березового соку має цілющі властивості, адже допомагає при лікуванні і профілактиці різних хвороб, корисний для роботи травних органів. Крім того березовий квас чудово втамовує спрагу.

Читайте також: Курка з кеш’ю: простий рецепт для вечері


Квас з березового соку
Інгредієнти:
10 літрів березового соку
50 родзинок
400 грам цукру
Рецепт приготування березового квасу:
1. Якщо ви готуєте квас із березового соку в домашніх умовах, то бажано не використовувати пластиковий посуд, натомість візьміть скляні або емальовані ємкості.
2. Перед тим як зробити березовий квас, процідіть березовий сік через кілька шарів марлі, щоб очистити його від сміття.
3. Додай родзинки, цукор і залиште бродити в прохолодному місці. Через 3-4 доби квас готовий.
4. Потім процідіть квас, налийте в пляшки і поставте у темне холодне місце на тривале зберігання.
Варто додати, що квас із березового соку з родзинками може зберігатися до осені.