Для гарніру можна обрати рис або подавати курку самостійно.

Читайте також: Що приготувати на вечерю швидко і легко: рецепти страв

Інгредієнти (на чотири порції):

200 г горіхів кеш’ю

4 курячі грудки, без шкіри

1 цибулина

1 пучок кінзи

4 ст. л. соєвого соусу

3 ст. л. оливкової олії

2 ст. л. рідкого меду

Рецепт приготування курки з кеш’ю

Куряче філе поріжте шматочками і обсмажте на добре розігрітій оливковій олії до рум'яної скоринки.

Зменшіть вогонь до середнього, додайте в сковороду подрібнену цибулю і кешью і ще посмажте 5 хвилин.

Соєвий соус змішайте з медом і додайте у сковороду. Нехай курка потушкується в цій підливі 5 хвилин. Готову страву перемішайте з подрібненої кінзою.

Рецепт приготування курки з кеш’ю