Кулінарні блогери радять спробувати приготувати баклажани з сиром фетою, що можуть посмакувати навіть найвибагливішим гурманам. Рецепт страви досить простий, тому українські господині мають змогу його вітворити на своїх кухнях.

Читайте також: Картопляна запіканка з м'ясом: рецепт смачної вечері за годину

Баклажани  з сиром фета: рецепт
Баклажани з сиром фета: рецепт / Фото: Cuisineaz

Інгредієнти:
2 баклажана,
150 г сиру фети,
100 г оливок без кісточок,
кріп,
1 зубчик часнику,
2-3 ст.л. оливкової олії,
сіль, перець.

Як приготувати баклажани з сиром фета

1. Для приготування страви помийте баклажан та наріжте його тонкими смужками. Посоліть та відставте овоч на 15-20 хвилин.

2. У блендері змішайте оливки, часник, кріп, сир та оливкову олію. Не варто одразу ж додавати спеції до начинки, оскільки фета є досить соленою, тому спершу спробуйте її на смак. До суміші додайте дрібку меленого перцю.

3. На пательні просмажте баклажан до золотистого кольору. Після охолодження загорніть в нього начинку. Подавайте страву з помідорами чи іншими овочами.