Пропонуємо вам зберегти до власної скарбнички ще один рецепт, який ви неодмінно приготуєте до святкового столу.
Читайте також: Тости з джемом: рецепт сніданку для вихідного дня
Інгрідієнти:
Сир – 1 кг;
Крупа манна – 3 ст.л;
Яйця – 6 шт;
Цукор – 6 ст.л;
Ванільний цукор;
Ягоди – за смаком, або свіжозаморожені – 200-300 г;
Сіль – за смаком.
Рецепт приготування:
1. Спочатку сир перетріть через дрібне сито, – це додасть шовковисту структуру страви.
2. Білки відокремте від жовтків, збийте їх разом з цукром, ванільним цукром та манною крупою.
3. Додайте сир і ретельно збивайте суміш декілька хвилин.
4. Пізніше переходимо до білків. Збийте їх в м’яку пінку та додайте дрібку солі. Акуратно лопаткою введіть білки в сирну суміш.
Читайте також: Швидкий та поживний сніданок: молочний смузі з з бананом і нектарином
5. Змастіть форму для випікання вершковим маслом. Викладіть на дно суфле та викладіть зверху шар ягід, а потім знову суфле.
6. Поставте форму в розігріту духовку на 180 градусів і випікайте 30-40 хвилин. Щоб зрозуміти, чи ваш десерт готовий, серединка вашого суфле повинна дещо тремтіти, а потім з часом вона ущільниться.
Смачного!