Пропонуємо вам зберегти до власної скарбнички ще один рецепт, який ви неодмінно приготуєте до святкового столу.

Читайте також: Тости з джемом: рецепт сніданку для вихідного дня

Інгрідієнти:

Сир – 1 кг;

Крупа манна – 3 ст.л;

Яйця – 6 шт;

Цукор – 6 ст.л;

Ванільний цукор;

Ягоди – за смаком, або свіжозаморожені – 200-300 г;

Сіль – за смаком.

Рецепт приготування:

1. Спочатку сир перетріть через дрібне сито, – це додасть шовковисту структуру страви.

2. Білки відокремте від жовтків, збийте їх разом з цукром, ванільним цукром та манною крупою.

3. Додайте сир і ретельно збивайте суміш декілька хвилин.

4. Пізніше переходимо до білків. Збийте їх в м’яку пінку та додайте дрібку солі. Акуратно лопаткою введіть білки в сирну суміш.

Читайте також: Швидкий та поживний сніданок: молочний смузі з з бананом і нектарином

5. Змастіть форму для випікання вершковим маслом. Викладіть на дно суфле та викладіть зверху шар ягід, а потім знову суфле.

6. Поставте форму в розігріту духовку на 180 градусів і випікайте 30-40 хвилин. Щоб зрозуміти, чи ваш десерт готовий, серединка вашого суфле повинна дещо тремтіти, а потім з часом вона ущільниться.

Смачного!