Підбірку рецептів зробило видання "Сегодня".

Читайте також: Ідея для сніданку: сирники від Аніти Луценко

Яєчня з шинкою в булочці

Що приготувати з яєць

Яєчня з шинкою в булочці

Інгредієнти

  1. 3 булочки
  2. Вершкове масло 45 г
  3. 150 г шинки
  4. 3 столові ложки вершків
  5. 3 яйця
  6. Сіль, мелений перець, кріп за смаком

Приготування

Увімкніть духовку на 200 градусів. Деко застеліть харчовим пергаментом. Булочки розріжте та вийміть м'якуш. На дно налийте трохи олії, далі нарізану соломкою шинку. Потім у кожну з булочок вкиньте по ложці вершків та по одному яйцю, а навколо жовтка тертим сиром. Далі фаршировані булочки відправте у духовку на 5 хвилин, після цього зменшіть температуру до 180 градусів і випікайте ще 15 хвилин. Готові булочки посипте спеціями та зеленню.

Яєчні мафіни з перцем і помідорами

Яєчні мафіни

Яєчні мафіни

Інгредієнти (на 3 порції):

  1. 6 яєць
  2. 2 помідори
  3. болгарський перець
  4. 50 г борошна
  5. 60 г тертого сиру
  6. Сіль, перець, шпинат і зелень за смаком

Приготування:

Збийте яйця, поступово додаючи борошно. Далі вкиньте нарізані овочі і тертий сир. Форми для кексів змастіть олією і наповніть яєчною масою. Випікайте в духовці при температурі 180 протягом 15 хвилин.

Яєчні роли

Інгредієнти (на 2 порції):

  1. 4 яйця
  2. Морква
  3. Цибуля ріпчаста за смаком
  4. Солодкий перець
  5. 3 столові ложки молока
  6. Оливкова олія 2 ст. л.
  7. Сіль, перець за смаком

Приготування

Наріжте зелень і овочі. Змішайте молоко, спеції і яйця. Додайте туди овочі. На розігріту сковороду налийте олії та вилийте на неї суміш. Коли млинець почне завертатися, візьміть лопатку і закрутіть частину млинця з одного краю та продовжуйте закручувати до повного приготування. Наріжте їх, коли охолоне.