Так, є місце, яке взагалі не підходить для зберігання горіхів. Де саме не можна їх тримати, розповідає 24 Канал.

Важливо Не використовуйте його: яке добриво може зіпсувати озимий часник

Де не варто зберігати горіхи

Псування горіхів прискорюється під впливом світла, тепла та високої вологості. Їх не рекомендують зберігати у кухонній шафі.

Річ у тім, що вона може бути піддаватися коливанням температури і вологості. Ці високі показники призводять до окислення жирів у горіхах, що знижує їхні смакові якості і тривалість зберігання.

Окрім того, горіхи мають властивість поглинати запахи і з інших продуктів. До речі, це також може вплинути на смак.

Найкраще зберігати горіхи в герметичній тарі або посудині з кришкою, у такому місці, де температура й вологість залишаються стабільними.

Наприклад, частина людей тримають їх у холодильнику чи навіть морозильній камері. Це допоможе зберегти свіжість і смак горіхів на тривалий період часу.

ГоріхиДе не можна зберігати горіхи / Pixabay