Рецепт таких солодощів дуже простий і досить швидкий. На порцію такого джему варто виділити 2 години 30 хвилин. Однак результатом приготовленого десерту ви точно залишитесь задоволені.
Читайте також: Смачний рецепт смаженого морозива
Таким джем можна куштувати не лише в первинному вигляді, а й додавати його до страв з м'яса, птиці або риби. Також його додають до десертів, – кулінари особливо відзначають поєднання цього десерту з білим пломбіром.
Джем з грейпфруту і перцю чилі
Джем з грейпфруту і чилі: оригінальний рецепт
Інгредієнти
1 кг м'якоті грейпфрутів;
1 лимон;
1 перець чилі;
400 г цукру.
Рецепт приготування
1. Грейпфрути акуратно очистіть від шкірки, розберіть на дольки, видаліть всі кісточки та плівку і складіть в каструлю.
2. З лимону змініть цедру і видавіть весь сік, який потім долийте у суміш м’якоті грейпфрутів.
Читайте також: Смачні булочки з полуницею: простий рецепт випічки
3. Дрібно наріжте гострий перець чилі і також додайте його в загальну посудину із зазначеною кількісю цукру.
4. Перемішайте все і варіть його на повільному вогні, поки маса не досягне бажаної густоти, – на це може піти від 1 до 2,5 годин.
Смачного!