В головах креветок міститься пігмент астаксантин. Він в 10 разів потужніший за будь-які антиоксиданти, які містяться в овочах та фруктах. Також він у 100 разів сильніший за вітамін Е.

Креветки укріплюють серцево-судинну систему, знижють ризик гіпертонічної хвороби та існульту, а також захищають наші клітини від старіння.

Читайте також: Вчені винайшли корисний для здоров’я алкогольний напій

Окрім цього в креветках дуже багато білка, який також потрібний організму людини для нормального функціонування. в цих морепродуктах багато сірки, а вона забезпечує побудову сполучних тканин, мембрани артеріальних і венозних судин, а також серцевого клапана і поверхонь суглобів. Крім цього, сірка відповідає за роботу потових і сальних залоз, зміцнює імунітет і знижує прояви алергічних реакцій.