Тому полуницю не слід змішувати з цукром або сиропом, розповіла дієтолог Ксенія Шкляр, пише ГолосUA.
"Натуральна полуниця має кислуватий відтінок, тому багато хто вживає є її з цукром. Це теж не дуже корисно, адже додає непотрібних калорій, та й при сучасному ритмі життя і режим харчування цукру в нашому організмі і без того більше, ніж треба", – каже експерт.
Читайте також: ТОП продуктів, які зарядять енергією не менше кави
За словами дієтолога, найкорисніше вживати полуницю з молочними продуктами, наприклад, сметаною чи вершками.
"Якщо ви намагаєтеся схуднути, можна замінити сметану знежиреним йогуртом", – додає Шкляр.
Дієтолог нагадала, що полуниця є дуже корисним продуктом, але це стосується лише натурально вирощених ягід.