За рекомендаціями Вікторії, навіть якщо у вас немає домашнього сиру можна сміливо купувати магазинний, але найбільшої жирності. Перед приготуванням морозива його слід обов'язково перетерти через сито або тричі перемолоти на м'ясорубці.
Читайте також: Смачний рецепт смаженого морозива
Також важливо охолодити морозиво перед його заморожуванням в морозильній камері, щоб уникнути великих кристалів льоду.
Морозиво від Вікторії Попін
Інгредієнти: домашній сир – 400 г, вершки 30% – 250 мл, цедра 1 апельсину, цукрова пудра – 100 г.
Як приготувати морозиво з домашнього сиру
Попередньо перетріть сир три рази в м'ясорубці або через мілке сито і додайте до нього цедру, цукрову пудру. Збийте вершки та поступово додавайте їх до сиру, обережно перемішуючи. Так ви зможете випустити мінімум повітря.
Розкладіть сирну масу по формах для морозива і поставте у холодильник терміном на 2-4 години, а після цього переставте його у морозильну камеру ще на 4-5 годин. В подальшому утримуйте ароматне морозиво в морозильній камері.