За словами вченого, чай розкриває максимум своїх корисних властивостей, коли його запарювати в мікрохвильовій печі. Цей спосіб допомагає відтворити істинний смак чаю та робить його набагато кориснішим, ніж коли його просто заливати окропом.

Вчений розповів, що найкраще заливати пелюстки чаю гарячою водою, потім розігріти на середній потужності близько 30 секунд в мікрохвильовій. І нарешті дати чаю настоятись ще хвилину-дві.

Читайте також: Щоб великодня паска вдалась: 8 оригінальних рецептів приготування з фото

За словами Куан Вуонга, такий спосіб активує близько 80% кофеїну, теаніну та поліфенолу. Вони в свою чергу захищають організм від серцево-судинних захворювань, діабету та остеопорозу.