Про це розповіла дієтолог Галина Незговорова, передає 1+1. Експерт назвали комбінації продуктів, які слід уникати.
Помідори з білим сиром
Поєднання помідорів та білих сирів, зокрема, моцарели, з яких готують відомий салат "Капрезе" є важким для печінки та підшлункової залози.
Читайте також: Відомий кулінар розвіяв популярний міф про несумісність продуктів
За словами експерта, виключати цей салат зі свого раціону назавжди не обов'язково, проте не вживайте його кожного дня.
Картопля з яйцями
Картопля під час смаження виділяє багато крохмалю та канцерогенних речовин. Тому додавати до цієї важкої сполуки ще й білок небезпечно.
Молоко
Дієтолог запевняє, що молоко не бажано вживати з жодним іншим продуктом.
Проте є виняток. Ви можете додати трішки молока до чорної кави.