Три оригінальні рецепти кави
Домашнє капучино
Заваріть каву у френч-пресі в таких пропорціях: 4 столові ложки кави на 330 мл води, настояти 4 хвилини і налити в чашку. Після цього у френч-пресі збийте гаряче молоко: налийте молоко до середини і швидкими рухами рухайте плунжер до утворення піни. Додайте до кави спінене молоко.
Читайте також: 7 переконливих причин випити кави зранку
Що таке френч-прес?
Це пристрій для приготування меленої кави методом настоювання та віджимання.
Кавово-банановий смузі
Візьміть 1 банан, 1 чайну ложку меду, 1 чайну ложку какао, чашку свіжозвареної кави та чашка молока
Всі інгредієнти помістіть в блендер і збийте до однорідності.
Колд-брю
Ця кава подається холодною, хоч способи приготування можуть відрізнятися.
Помістіть мелену каву у френч-прес і залийте холодною водою. Закрийте кришкою і почекайте від 12 до 24 годин. Коли напій буде готовий, просто опустіть поршень френч-пресу.