Три оригінальні рецепти кави

Домашнє капучино

Заваріть каву у френч-пресі в таких пропорціях: 4 столові ложки кави на 330 мл води, настояти 4 хвилини і налити в чашку. Після цього у френч-пресі збийте гаряче молоко: налийте молоко до середини і швидкими рухами рухайте плунжер до утворення піни. Додайте до кави спінене молоко.

Читайте також: 7 переконливих причин випити кави зранку

Що таке френч-прес?

Це пристрій для приготування меленої кави методом настоювання та віджимання.

Кавово-банановий смузі

Візьміть 1 банан, 1 чайну ложку меду, 1 чайну ложку какао, чашку свіжозвареної кави та чашка молока

Всі інгредієнти помістіть в блендер і збийте до однорідності.

Колд-брю

Ця кава подається холодною, хоч способи приготування можуть відрізнятися.

Помістіть мелену каву у френч-прес і залийте холодною водою. Закрийте кришкою і почекайте від 12 до 24 годин. Коли напій буде готовий, просто опустіть поршень френч-пресу.