Як харчується Кейт Міддлтон: шеф-кухар розповів про раціон герцогині

23 серпня 2017, 10:17
Читать новость на русском

Джерело:

Мarie Сlaire

Шеф-кухар Кенсингтонського палацу Керолайн Робб розповіла про кулінарні пристрасті і секрети стрункості герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон.

Схуднення

Як зізнається Керолайн в інтерв'ю виданню Delish, Кейт дозволяє собі практично все, але, коли зайві кілограми дають про себе знати, герцогиня одразу ж переходить на особливу дієту на основі сироїдіння: вона їсть овочеві салати, фрукти і ягоди, а замість коров'ячого молока п'є мигдальне.

Читайте також: 6 секретів краси Сальми Хайєк

Однак не лише дієта робить Кейт стрункою. Підтримувати фігуру підтягнутою їй допомагають регулярні заняття спортом: веслування, яхтспорт, теніс, їзда на велосипеді і біг.

Сніданок

Важливе місце в раціоні герцогині Кембриджської займає сніданок. Вранці вона вживає спеціальний зелений смузі. До його складу входять шпинат, коріандр, кольорова капуста, листя салату і головний інгредієнт – водорості спіруліна.

Крім того, Кейт любить додавати в коктейль сік лохини – для поліпшення його смаку.

Кейт Міддлтон починає ранок із смузі

Десерти

Протягом дня Кейт їсть все, що хоче, зокрема, десерти. Її улюблені солодощі – традиційний британський тоффі-пудинг з кремом англез. Але герцогиня стежить, щоб порції були маленькими.

Улюблена страва

Одна з найулюбленіших страв герцогині – каррі. Нещодавно в інтерв'ю радіостанції BBC Radio 1 Кетрін зізналася, що небайдужа до вуличної їжі і найчастіше віддає перевагу саме індійському каррі.