Для приготування такого пирога вам не знадобиться особливих інгредієнтів, усе потрібне точно є у вас вдома.

Читайте також: Як приготувати гарбузову запіканку з сиром: рецепт страви

Інгредієнти:
5-6 яблук;
200 г муки;
100 г цукру;
50 г розтопленого масла;
3 яйця;
200 мл молока;
порошок для печива (1 ч. л.)

Рецепт приготування

Яблука почистити та нарізати тонкими пластинками товщиною 3-5 мм і залишити в мисці, за бажанням посипати корицею.

В іншу містку посудину влити половину молока, додати яйця та цукор. Збити всі інгредієнти міксером чи вручну. Потроху додавати муку, помішуючи, щоб не утворювалось грудочок, і молоко. В кінці додати розтоплене масло та порошок для печива. Знову все гарно перемішати та додати яблука.

Рецепт приготування яблучного пирога
Рецепт приготування яблучного пирога / Unsplesh

Форму, діаметром 18-20 см, змастити маслом і, за бажанням, посипати дно меленими сухарями. При випіканні сухарі створять тверду основу для вашого пирога.

Розігріти духовку до 180 градусів та випікати 30 хвилин.