Журналістка The Washington Post Еллі Крігер у своїй статті називає борщ "розкішною їжею".

"Іноді я купую продукти з конкретним рецептом, але частіше я виходжу на ринок і нехай інгредієнти говорять зі мною. Нещодавня поїздка туди завантажила мої сумки купою чудових свіжих овочів: моркви, буряка, кореня селери та цибулі, поряд з гарною твердою головкою капусти", – йдеться у статті.

Читайте також: Різдвяний піст 2017: рецепти страв від шеф-кухаря, які ви можете приготувати вдома

За словами Крігер, жодна страва не може подати ці інгредієнти більш синергічно, перетворюючи овочі в домашню їжу, як український борщ.

Борщ офіційно вийшов на американський ринок. The Washington Post вчить американців, як його варити, і розповідає про корисні властивості борщу,
– написала Мирослава Гонгадзе у Facebook.

До слова, раніше у популярному в США виданні The New Yorker також опублікували велику статтю про український борщ.