Інгредієнти:

Гарбуз 1 кг;

Цибуля ріпчаста 100 г;

Вершкове масло 20 г;

Овочевий бульйон 1 л;

Вершки 150 мл;

Спеції і сіль за смаком;

Петрушка 1 ч.л. сушена;

Гарбузове насіння 2 ст.л.

Читайте також: Як приготувати пишні сирники: рецепт смачного сніданку

Покроковий рецепт приготування гарбузового супу:

1. Поріжте гарбуз на кубики.

2. Почистіть та подрібніть цибулю.

3. Розігрійте сковорідку та викладіть на неї вершкове масло, кубики гарбуза і цибулю.

4. На середньому вогні обсмажуємо гарбуз з цибулею близько 5 хвилин, не забуваючи зрідка помішувати.

5. Нагрійте в каструлі бульйон, додайте у нього обсмажену гарбуз з цибулею.

6. Всі інгредієнти треба довести до кипіння, зменшіть вогонь і варіть, поки овочі не стануть м'якими.

7. Додай перець, сіль та інші спеції.

8. Акуратно зніміть каструлю з вогню і блендером подрібніть масу в однорідне пюре.

9. Далі знову поставте каструлю з гарбузовим супом на вогонь, додайте туди вершки і ще трішки погрійте.

10. Обсмажте на сухій сковороді гарбузове насіння і посипте вже готовий суп.

Смачного!