Якщо додати їх у раціон, то ви зможете схуднути набагато швидше, пише Мarie Сlaire.
Читайте також: Чому на дієті хочеться калорійної їжі: пояснення психолога
Мигдаль
У жменьці мигдалю міститься достатня кількість білка, клітковини, вітаміну Е і антиоксиданті, щоб наситити ними організм.
Крім того, оболонка мигдалю має здатність блокувати жир, не дозволяючи йому засвоюватися.
Яйця
Яйця – улюблений продукт дієтологів, а все через високий вміст важливих амінокислот. У них міститься вітамін В12, який бере участь в переробці жирів і відповідає за спалювання жиру в області живота.
Також дослідження встановили, що люди, які їдять яйця на сніданок, рідше відчувають голод протягом дня, ніж ті, чий сніданок складається з вуглеводів.
Соєві боби
Соєві боби допомагають схуднути через антиоксиданти, білки і клітковину. Вони можуть перешкоджати накопиченню жирів і при цьому перетворювати їх в енергію.
Соєві боби чудово підходять для схуднення в талії, бо легко перетравлюються.
Яблука
Дослідження, яке провели в 2003 році і опубліковане в журналі Nutrition, показало, що жінки із зайвою вагою, які вживали три яблука або три груші кожен день протягом трьох місяців, втратили більше ваги, ніж ті, які вживали вівсяне печиво замість фруктів.
Крім того, цей фрукт містить пектин, який не дозволяє клітинам поглинати жир зі шлунку.
Ягоди
Ягоди джерело антиоксидантів, які не тільки захищають нас від хронічних захворювань, а й допомагають отримати більше користі від тренувань: вони здатні покращити циркуляцію крові, що допомагає м'язам працювати продуктивніше.