Як чистити камбалу
Процес очистки риби камбали досить простий. Потрібно помити рибу, відрізати їй хвіст та плавники гострими ножицями. Голову камбали теж потрібно обережно відрізати та очистити нутрощі та луску.
Читайте також: Лазанья – рецепт приготування класичної італійської страви
Для кращого маринування та просмажування риби – зробіть глибокі надрізи з обох сторін камбали.
Інгредієнти:
– камбала;
– борошно;
– сіль;
– перець;
– паприка;
– оливкова олія.
Рецепт приготування камбали
Як приготувати камбалу
Рибу потрібно замаринувати: сіллю, перцем та паприкою. Присипати мукою.
На розігрітій сковорідці просмажуємо рибу по кілька хвилин до золотистої скоринки.
Читайте також: Рецепт кольорових млинців на молоці
Камбала готується дуже швидко, тому потрібно ретельно стежити за ступенем її просмаження.
Камбалу також можна запікати у духовій шафі. Для цього обгорніть рибу у фольгу, щоб зберегти її соковитість.
Чудовим гарніром для камбали є хумус та селера.
Смачного!
Фото: Богданна Рибак