Як приготувати запашний чай з імбиром та апельсином
Потіште себе у дощові дні імбирним чаєм – він смачний та ароматний, а ще чудово зігріває і зарядить енергією.
А ще такий чай просто незамінний, коли ви застудилися, адже імбирний напій прогріває усе тіло.
Читайте також: 6 правил поживного осіннього перекусу
Як приготувати імбирний чай
Інгредієнти:
1 чайна ложка натертого свіжого кореня імбиру;
200 мл окропу;
Сік половини апельсина;
1 чайна ложка меду;
Рецепт приготування імбирного чаю:
1. Натерти очищений корінь імбиру в чашку і залити його окропом. Настоювати напій 5 хвилин.
2. Вичавити сік з апельсину, за бажанням можна процідити, щоб прибрати м’якоть.
3. Коли імбирний настій трохи охолоне, додати до нього сік. Потім додати мед і перемішати.
Зверніть увагу, що в окріп не можна додавати натуральний мед.
Читайте також: Як вибрати якісний мед: прості поради