Усі корисні властивості полуниці
28 квітня 2017,
17:35
Читать новость на русском
Лікарі в сезон рекомендують з’їдати не менше трьох кілограм полуниці.
Ця ягода дуже добре впливає на роботу серцево-судинної системи, укріпляє імунітет та нормалізує перистальтику кишечника. Полуниця також допомагає при малокрів’ї.
Окрім цього, ягода діє на організм заспокійливо, виводить токисни та допомагає впоратись із безсонням.
Читайте також: Скільки чашок кави в день є нормою: вчені назвали цифру
Однак лікарі застерігають не захоплюватись полуницею тим, у кого на неї алергія або виразка шлунку чи гастрит. Також не варто налягати на дуже ранню ягоду, адже там дуже мало корисних речовин та вітамінів.