Усі корисні властивості полуниці

28 квітня 2017, 17:35
Читать новость на русском

Лікарі в сезон рекомендують з’їдати не менше трьох кілограм полуниці.

Ця ягода дуже добре впливає на роботу серцево-судинної системи, укріпляє імунітет та нормалізує перистальтику кишечника. Полуниця також допомагає при малокрів’ї.

Окрім цього, ягода діє на організм заспокійливо, виводить токисни та допомагає впоратись із безсонням.

Читайте також: Скільки чашок кави в день є нормою: вчені назвали цифру

Однак лікарі застерігають не захоплюватись полуницею тим, у кого на неї алергія або виразка шлунку чи гастрит. Також не варто налягати на дуже ранню ягоду, адже там дуже мало корисних речовин та вітамінів.