Рецепт вихідного дня: смачний гарбузовий суп
Зробіть собі яскравий недільний ранок, приготувавши гарбузовий суп. Зробити його дуже просто і він завжди радує своїм зовнішнім виглядом.
Інгредієнти:
Гарбуз 1 кг;
Цибуля ріпчаста 100 г;
Вершкове масло 20 г;
Овочевий бульйон 1 л;
Вершки 150 мл;
Спеції і сіль за смаком;
Петрушка 1 ч.л. сушена;
Гарбузове насіння 2 ст.л.
Читайте також: Як приготувати пишні сирники: рецепт смачного сніданку
Покроковий рецепт приготування гарбузового супу:
1. Поріжте гарбуз на кубики.
2. Почистіть та подрібніть цибулю.
3. Розігрійте сковорідку та викладіть на неї вершкове масло, кубики гарбуза і цибулю.
4. На середньому вогні обсмажуємо гарбуз з цибулею близько 5 хвилин, не забуваючи зрідка помішувати.
5. Нагрійте в каструлі бульйон, додайте у нього обсмажену гарбуз з цибулею.
6. Всі інгредієнти треба довести до кипіння, зменшіть вогонь і варіть, поки овочі не стануть м'якими.
7. Додай перець, сіль та інші спеції.
8. Акуратно зніміть каструлю з вогню і блендером подрібніть масу в однорідне пюре.
9. Далі знову поставте каструлю з гарбузовим супом на вогонь, додайте туди вершки і ще трішки погрійте.
10. Обсмажте на сухій сковороді гарбузове насіння і посипте вже готовий суп.
Смачного!