Рецепт бісквіту від Ірини Федишин

4 квітня 2020, 20:29
Читать новость на русском

Відома українська виконавиця Ірина Федишин часто ділиться з прихильниками заняттями на карантині. Жінка опублікувала відео, на якому показала, як готує вдома бісквіт.

Зірки на карантині проводять час з рідними та дітьми і розповідають шанувальникам, як проходять їхні будні. Не є винятком і співачка Ірина Федишин. Знаменитість радо поширює на особистій сторінці в інстаграмі фото та відео, на яких показує, чим займається вдома.

Читайте також: Ірина Федишин розповіла, як чоловік допоміг їй побудувати кар'єру

Ірина Федишин на самоізоляції відпочиває від напруженого графіку, грається з синами, а також радує сім'ю смачними стравами. Днями артистка поділилася простим рецептом смачного бісквіту.

Для приготування бісквіту від Ірини Федишин знадобляться такі продукти:

  • яйця (4 шт.)
  • цукор ( 4 ст. ложки)
  • оцет (1 ст. ложка)
  • олія ( 1 ст. ложка)
  • порошок для печива

Процес приготування Ірина прокоментувала наступним чином:

  1. Спершу потрібно відділити жовтки від білків.
  2. Після цього збиваємо білки. Додаємо цукор і продовжуємо поступово плавно збивати.
  3. До отриманої суміші додаємо жовтки і все разом перемішуємо.
  4. Тепер додаємо порошок для печива та муку. Все акуратно перемішуємо ложкою. За смаком можна додати ягоди або фрукти.
  5. Виливаємо усю суміш у форму для запікання і відправляємо її в розігріту на 180 градусів духовку.