У співпраці з БО "Благодійний фонд Діти Героїв" бренд "Олейна" розпочинає важливий проєкт

12 червня 2024, 09:00
Читать новость на русском
ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Джерело:

"Олейна"

Проєкт "Олейна – дітям - Готуємо з любов’ю" триває з 1 травня 2024 по 31 грудня 2024 включно і передбачає одразу декілька напрямків. Зокрема мовиться про щомісячне перерахування Фонду благодійної допомоги на забезпечення нагальних потреб його підопічних та серію майстер-класів з професійними шеф-кухарями.

Майстер-класи з приготування їжі надихають та допомагають налаштуватись на позитив

"Олейна" – це бренд, який вже понад 25 років допомагає українцям готувати з любов'ю. Піклуючись про дітей сьогодні, виробник долучається до створення майбутнього. 

Я щиро вірю в те, що вміння готувати – це не тільки базова навичка, яка допоможе піклуватися про себе і своїх близьких, а й можливість впоратися зі стресом через творчість, адже приготування їжі може бути цілющим та надихаючим процесом,
– каже Євгенія Роїк, менеджер з маркетингу ТМ "Олейна".

Майстер-клас у рамках проєкту "Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю" / Фото ТМ "Олейна"

Такі благодійні заходи надихають та допомагають дітям налаштуватись на позитив / Фото ТМ "Олейна"

Окрім того, представниця бренду зауважує, що дружнє спілкування з однолітками й професійними кухарями під час майстер-класів може допомогти дітям "знайти себе", переключитись і отримати цінний досвід.

"Ми щиро вдячні нашому партнеру ТМ "Олейна" за ініціативу в проведенні серії майстер-класів для наших підопічних дітей в рамках проєкту "Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю". Ми сподіваємось, що ця програма стане важливою підтримкою для юних українців в сучасних реаліях. Для дітей, які втратили одного або обох батьків, вкрай важливо відчувати турботу та підтримку", – констатує Тетяна Новицька, СЕО БФ "Діти Героїв”. 

Дітям дуже важливо відчувати турботу та підтримку / Фото ТМ "Олейна"

ТМ "Олейна" додає, що в основі кожного майстер-класу – актуальність та сезонність страв. Зокрема влітку майстер-класи присвячені стравам з використанням зелені, свіжих овочів, ягід та фруктів. 

Так, 1 червня у просторі кухні Miele (місто Київ) відбувся перший майстер-клас від зіркової шеф-кухарки Ольги Рябенко. Під час події діти готували:

  • піцу-галету;
  • салат з яблуком та сирними кульками;
  • морозиво-сорбет з полуницею. 

Ольга Рябенко вчила українських дітей готувати сезонні страви / Фото ТМ "Олейна"

Лише кухар може додати душі до кожного рецепту. Кожна страва вийде неодмінно смачною, якщо готувати з любов'ю. І в цьому сьогодні переконалися юні кухарі – учасники майстер-класу,
– зазначила Ольга Рябенко. 

"Олейна – дітям. Готуємо з любов’ю" / Фото ТМ "Олейна"

З деталями проєкту можна ознайомитись на oleina.ua.