Кухар Кейт Міддлтон розкрив секрети її стрункості
Шеф-кухар Кенсінгтонського палацу Керолайн Робб розповіла про кулінарні вподобання Кейт Міддлтон.
За словами Робб, герцогиня дозволяє собі практично усе, однак в обмеженій кількості. На сніданок вона вживає спеціальний зелений смузі із різноманітних овочів, часто з додаванням фруктів для покращення смаку.
Кейт також любить десерти – особливо традиційний британський тоффі-пудинг з кремом англез. Улюблена страва герцогині – каррі, адже її в дитинстві часто готувала мама Кейт.
Читайте також: Чим снідає Королева: кухарі розсекретили меню Єлизавети ІІ
Якщо ж герцогиня набирає кілька зайвих кілограм, то вона сідає на особливу дієту. Вона заснована на сироїдінні: Кейт Міддлтон їсть лише салати з овочів та фруктів, а також п’є мигдалеве молоко замість тваринного.
Залишатися стрункою Кейт допомагають також регулярні заняття спортом – веслування, яхт-спорт, теніс, їзда на велосипеді і біг давно стали частиною способу життя герцогині.