Смачний десерт із полуниць та сиру: рецепт

23 червня 2020, 19:18
Читать новость на русском

Джерело:

Ivona

В Україні триває сезон полуниць, і поки через холодну весну та часті зливи сезон інших ягід та фруктів лише "наздоганяє", пропонуємо вам посмакувати чудовим літнім десертом. Це відмінний приклад легкого перекусу, яким можна потішити себе та рідних в домашніх умовах.

Щоб приготувати такий десерт, не потрібно багато зусиль та інгредієнтів, адже часто більшу половину з них ви можете знайти у своєму холодильнику. Десерт є не лише дуже смачним, а й естетично красивим. Читайте на сайті 24 каналу, як приготувати десерт з полуницею, сиром та желатином.

Читайте також: Рецепт малинового лимонаду, який освіжить у спеку

Рецепт полуничного десерту з желатином та сиром:

Інгредієнти:

Кисломолочний сир – 200 г;
Яєчний білок – 1 шт;
Цукор – 1 ст.л. без гірки;
Ванілін – щіпка;
Полуниця – 200 г;
Яблучний або виноградний сік – 100 мл;
Желатин – 5 г;
М'ята для прикраси.

Рецепт приготування покроково:

1. У блендері добре збийте сир, білок, цукор, ванілін та кілька ягід.

2. Наполовину заповніть жароміцні баночки сирною масою. Запікайте протягом 12-15 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Дайте охолонути.

3. Желатин залийте соком і залиште на 20 хвилин. Потім легенько розігрійте, щоб желатин розчинився. Але не кип’ятіть.

4. Полуницю наріжте, викладіть на сир і залийте желе. Поставте у холодильник застигати. Прикрасьте десерт листочками м'яти.