Ароматний кускус з гранатом і м'ятою: простий рецепт

12 червня 2018, 13:10
Читать новость на русском

Кускус з гранатом і м'ятою – оригінальний гарнір до усіх страв: м'яса, птиці чи риби. Також він може стати й окремою вегетаріанською стравою.

За цим рецептом ви зможете дуже швидко приготувати оригінальну легку страву. Кількість часнику можна коригувати за смаком, а кінзу зовсім виключити.

Читайте також: 5 рецептів найпростіших салатів, які корисно їсти на ніч

Інгредієнти: кускус – 200 г, м'ята – 50г, кінза, часник – 1 зубчик, лимон – ½ шт., зерна граната, оливкова олія, сіль та перець за смаком.

Як приготувати кускус з гранатом і м'ятою:

Читайте також: Як акуратно почистити гранат: три способи

Кускус залий окропом в пропорції 1: 1 і залиш на 10 хвилин під кришкою. Дрібно порубати м'яту і кінзу і додати у готовий кускус, заправити лимонним соком, додати роздавлений часник, посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати. Скропити страву оливковою олією і додати зерна граната.