Ароматний кускус з гранатом і м'ятою: простий рецепт
Кускус з гранатом і м'ятою – оригінальний гарнір до усіх страв: м'яса, птиці чи риби. Також він може стати й окремою вегетаріанською стравою.
За цим рецептом ви зможете дуже швидко приготувати оригінальну легку страву. Кількість часнику можна коригувати за смаком, а кінзу зовсім виключити.
Читайте також: 5 рецептів найпростіших салатів, які корисно їсти на ніч
Інгредієнти: кускус – 200 г, м'ята – 50г, кінза, часник – 1 зубчик, лимон – ½ шт., зерна граната, оливкова олія, сіль та перець за смаком.
Як приготувати кускус з гранатом і м'ятою:
Читайте також: Як акуратно почистити гранат: три способи
Кускус залий окропом в пропорції 1: 1 і залиш на 10 хвилин під кришкою. Дрібно порубати м'яту і кінзу і додати у готовий кускус, заправити лимонним соком, додати роздавлений часник, посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати. Скропити страву оливковою олією і додати зерна граната.