Що їсть інструктор з йоги: щоденник харчування

9 жовтня 2017, 17:46
Читать новость на русском

Інструктор з йоги і співзасновник Modo Yoga LA Діна Робертсон поділилася, що входить в її раціон, завдяки якому вона тримає себе у формі.

9:00

Перш, ніж Діна встає з ліжка, вона випиває велику склянку води, пише Мarie Сlaire.

Читайте також: 12 лікувальних властивостей меду, які варто знати

"Поставте склянку на тумбочку біля ліжка перед сном і не дозволяйте собі вставати, поки не спустошите її. Якщо ви потієте в тренажерному залі, то вам потрібно стежити за рівнем гідратації організму, тому вода – це ваше все".

Після цього Робертсон п'є чай мате з мигдалем, насінням конопель або медом (для цього вам просто потрібно занурити всі компоненти в блендер і перемішати).

9:30

Після усіх ранкових процедур тренер з йоги робить ще один корисний коктейль, у який додає: кале, банани, мигдальну олію, шпинат, насіння конопель і кокосову воду.

"Кожен день компоненти змінюються, але ці – основа основ. Іноді я кидаю трохи м'яти, імбиру або фініків, щоб зробити його солодший, або трохи граноли – для хрускоту. Варіантів смузі так багато, а часу так мало!" – ділиться Робертсон.

14:45

Після заняття йогою о 13:30 Діна відновлює водний баланс і п'є багато води (приблизно літрову пляшку).

15:00

Найчастіше вона готує салат зі шпинатом, капустою, нутом, родзинками, гарбузовим насінням та іншими інгредієнтами за смаком. До наступного прийому Робертсон п'є воду.

"Щоб це заняття було не таким нудним, я додаю в неї лимон, кокосову воду, яблучний оцет", – ділиться секретом тренер.

20:00

Вечеряє Діна рисовими макаронами з соусом песто, великою кількістю часнику і оливкової олії, броколі і цвітною капустою на пару, підсолодженою цибулею.

"Цибуля – це "вишня на торті". Щоб приготувати її, я додаю в каструлю трохи кокосової олії".

23:00

"Я намагаюся дотримуватися графіка і лягати об одинадцятій. Перед сном я знову випиваю склянку води і чекаю наступного дня, який знову почнеться з води".