Звісно, краще коли у вас є спеціальна побутова техніка для охолодження продуктів, але якщо ви перебуватимите у дорозі недовгий період, то такі поради вам обов'язково згодяться.

Читайте також: Як правильно харчуватись в дорозі під час подорожей: 6 корисних порад

Хліб, випічка і печиво– найпростіші сухі продукти, які можуть перестояти гарячу пору щонайменше 12 годин. Головне не обирати начинки у булках та інших хлібобулочних виробах, що мають властивість псуватись.

Фрукти – вибирайте лише тверді плоди, щоб вони не пом’ялись і швидше не зіпсувались.

Свіжі овочі – те ж саме правило, що й у використанні фруктів. Ретельно їх вимийте, висушіть і покладіть у контейнер.


Сумка харчів мандрівника

Твердий сир – цей продукт смачний, калорійний і зберігає свою форму при помірних температурах. Тримайте його у фользі чи в пергаменті – так він довше не розплавиться і не пересохне.

Вода – обов’язковий елемент вашого пайку, – візьміть щонайменше 1,5-2 л води, щоб запобігти обезводненню та набряклості тіла.