Різдвяні цукерки "тростинки": простий рецепт
Навіть дорослим у новорічно-різдвяний період хочеться солодощів. Класичними різдвяними цукерками є "тростинки". Їх дуже багато на полицях магазинів, однак такі солодощі легко можна приготувати і вдома.
Про це пише видання "Живи активно".
Читайте також: Як смачно і красиво зустріти Новий рік 2018: корисні поради
Рецепт приготування дуже простий.
Інгредієнти:
Мастика
Олія м’яти
Червоний харчовий барвник.
Приготування:
У посудину з мастикою додаємо олію м’яти та ретельно замішуємо. Далі розділяємо мастику на дві рівні частини, в одну додаємо червоний барвник і перемішуємо. Після чого мастику знову розділяємо навпіл розкачуємо у "ковбаску".
Ці "ковбаски" перекручуємо між собою і знову розкачуємо та викладаємо їх у вигляді тростини. Вверху посипаємо цукровою пудрою. Готовий виріб відкладаємо та підсушуємо протягом 2 днів.