Food and Drinks

Дієтична заправка: рецепт вегетаріанського майонезу із шовкового тофу
23 сер
10:56
Магазинний майонез містить багато консервантів, надто жирний – словом, ані найменшої користі ні для здоров'я, ні для фігури. Якщо ви також вирішили відмовитися від цієї пересічної заправки, шеф-кухар Володимир Ярославський поділився рецептом пісного майонезу на основі ніжного шовкового тофу.
Як вареники підкорили Україну: історія страви й давні рецепти, зібрані Ольгою Франко
19 сер
09:25
Щодо походження вареників існує багато думок. За однією версією, вони прийшли до нас із Польщі. (Щоправда, там їх називають пирогами.) За іншою – це запозичена слов'янами давня турецька страва дюш-вар. Але якщо турки начиняють свої дюш-вари лише м'ясом, то українці готують вареники також із ягодами, овочами, квашениною й навіть з оселедцем!