Food and Drinks

Маринуємо кабачки за 10 хвилин: швидкий рецепт від Лізи Глінської
18 сер
13:22
Щоб приготувати вишукану закуску з кабачків, вам не доведеться кілька годин поратися на кухні. Талановита українська кулінарка Ліза Глінська поділилася рецептом експрес-маринування кабачків. На підготовчий процес піде всього 10 хвилин!
Домашні ньокі: рецепт картопляних палюшок на італійський лад з соусами на вибір
16 сер
11:36
Ньокі – ніжні картопляні палюшки популярні в італійській кухні. Зазвичай їх подають з різними соусами: вершковим, болоньєзе, сирним чи з ароматними травами. Володимир Ярославський поділився з читачами авторським рецептом класичних ньокі в які додав трішки борошна з червонокачанної капусти. Цей незвичний інгредієнт перетворив страву на справжній витвір мистецтва.