Курка з кеш’ю: простий рецепт для вечері
Якщо у вас не має ідей, що приготувати на вечерю – спробуйте курку з кеш’ю. Це смачна і дуже просто у приготуванні страва.
Для гарніру можна обрати рис або подавати курку самостійно.
Читайте також: Що приготувати на вечерю швидко і легко: рецепти страв
Інгредієнти (на чотири порції):
200 г горіхів кеш’ю
4 курячі грудки, без шкіри
1 цибулина
1 пучок кінзи
4 ст. л. соєвого соусу
3 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. рідкого меду
Рецепт приготування курки з кеш’ю
Куряче філе поріжте шматочками і обсмажте на добре розігрітій оливковій олії до рум'яної скоринки.
Зменшіть вогонь до середнього, додайте в сковороду подрібнену цибулю і кешью і ще посмажте 5 хвилин.
Соєвий соус змішайте з медом і додайте у сковороду. Нехай курка потушкується в цій підливі 5 хвилин. Готову страву перемішайте з подрібненої кінзою.
Рецепт приготування курки з кеш’ю