Коли можна їсти випічку і не турбуватись про фігуру: пояснення дієтологів

11 листопада 2017, 10:08
Читать новость на русском

Джерело:

Сosmo

Всім відомо, що випічка шкідлива для фігури. Саме тому з раціону правильного харчування виключають хліб, солодку випічку та макарони. Але це може бути шкідливо для жіночого здоров'я.

Якщо повністю виключити з раціону вуглеводи, то це може призвести до зворотного ефекту – набору ваги. Дієтологи стверджують, що саме вуглеводи важливі для нормального функціонування організму, оскільки є основним джерелом енергії для клітин імунної системи.

Читайте також: Дієтолог пояснила, чому не можна вечеряти фруктами

Найкращий період для їх вживання – це сніданок, саме тоді організму необхідний активний старт. Якщо ви до свого сніданку додасте випічку, то не нашкодите своїй фігурі. На думку дієтологів, для збереження здоров'я, жінкам необхідно вживати в їжу хліб з висівками, злаками і насінням, цільнозерновий, житній і макаронні вироби.

Якщо на сніданок регулярно вживати тільки білкову їжу, то вже через тиждень мозок і нервова система сповільнять свою нормальну роботу. Погіршення пам'яті, уповільнені реакції, занепад сил і бажання переїдати – ось наслідки білкової дієти.