За словами Євгена Клопотенка, смак страви буде кисло-солодким та трішки гострим. І хоч назва закуски звучить досить незвично, насправді апельсини з оливками і перцем чилі можуть посмакувати найзатятішим гурманам.
Читайте також: Як приготувати олів’є: 3 незвичних рецепти до новорічного столу
Як приготувати апельсини з оливками і перцем чилі (рецепт закуски):
Інгредієнти:
апельсин – 2 шт.;
оливки – 10 шт.;
перець чилі (пластівці) – 10 г;
оливкова олія – 15 мл;
м'ята – гілочка.
Апельсин очистіть від шкірки та поріжте кільцями. Дуже важливо максимально ретельно очистити фрукт від білої оболонки, оскільки вона може додати гірчинки до смаку страви.
Викладіть цитрусовий на тарілку і трішки посипте його перцем чилі. Викладіть на фрукти оливки та м'яту. Полийте все оливковою олією.